Fra og med mandag, og frem til stengetid på Oslo Børs, 27. september kan du være med i kampen om ukepremier og fondsandeler på 15.000 kroner.

sizes=(min-width:

Publisert:

Reglene er enkle: Du får 100.000 fiktive kroner som du kan investere på Oslo Børs. Vinneren er den som til slutt sitter igjen med høyest avkastning etter fire uker med handel.

Meld deg på her!

Er laget ditt et studentlag? Send oss en e-post med lagnavn, skole og kontaktperson.

Les konkurransereglene her.

Dette kan du vinne!

Vinn fondsandeler

Hver fredag vil E24 se hvem som har hatt best avkastning siden Børsen åpnet mandag, og vinneren stikker av med hodetelefoner fra Sony.

Når spillet er ferdig sikrer vinneren seg 15.000 kroner i fondsandeler i Forte Trønder, et fond forvaltet av Forte Fondsforvaltning.

Du kan melde deg på Aksje-NM helt frem til siste hele konkurranseuke, men vinnersjansene øker jo tidligere du melder deg på.

Hør E24-podden her: Gjør deg klar for Aksje-NM

Tips og triks

Det er ikke alltid så lett å vite hvilken strategi man skal gå for i Aksje-NM, men investor Tom Hauglund kom forrige uke med et tips til alle som nå rigger seg for fire uker med aktiv handel.

– I Aksje-NM er det én ting som gjelder og det er å ta skyhøy risiko. Man må finne aksjer som kan svinge mye, sa Hauglund da han besøkte E24-podden.

Storebrand-forvalter Hans Christian Thrane-Nielsen.

I motsetning til tidligere år skal man heller ikke se bort ifra at USAs president, Donald Trump, kan være med å påvirke hvem som stikker av med seieren til slutt. Flere selskaper på Oslo Børs har blitt påvirket av handelskrigen mellom USA og Kina, men det skal kanskje ikke mer til enn en Twitter-melding til fra presidenten før vi kan få skikkelige utslag i enkeltaksjer – også i Oslo.

Contact us

Find us at the office

Humble- Micallef street no. 52, 81559 Jakarta, Indonesia

Give us a ring

Arieal Keswick
+27 450 860 545
Mon - Fri, 9:00-18:00

Reach out